Hoe werkt Client First Finance

Na een grondige inventarisatie van uw specifieke doelstellingen en middelen, gaat Client First Finance voor u op zoek naar de best passende producten en oplossingen.

Machtiging

Nadat u ons – geheel of gedeeltelijk – ‘Machtiging’ hebt verleend, krijgt u de beschikking over een eigen emailadres @cffinance. Wij communiceren namens u met meerdere financiële dienstverleners, en deze communicatie kunt u eenvoudig volgen via dit speciale emailadres. Via een login hebt u 24 uur per dag toegang tot uw gegevens en bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

De onderhandelingen zijn geopend...

Client First Finance onderhandelt namens u met diverse dienstverleners om de kosten te verlagen, matcht vraag en aanbod in de markt om de resultaten te verhogen, begeleidt en adviseert u bij financiële vraagstukken en draagt zorg voor uw persoonlijke administratie.

Rapportage

Standaard zorgt Client First Finance voor een inzichtelijke kwartaalrapportage, indien gewenst kan deze rapportage frequenter plaatsvinden. Deze rapportages geven een nauwkeurige analyse van uw financiële portfolio en een gedetailleerd inzicht in kosten en opbrengsten.

Pieter en Janine vragen CFF
hun spaarrenten en beleggingen te beoordelen.

Bekijk voorbeeld